Thair

Eerste ervaringen

Gisteravond is Ed langs geweest. Niet alleen om de vorderingen met de diverse projecten in ogenschouw te nemen maar vooral om een stuk met X-Plane te vliegen. Nadat er is gekeken hoe de x737 er uit ziet is er een vlucht gemaakt met de Baron B58 van LOWI naar LOWS. Hierbij is in eerste instantie even gekeken hoe LOWI er standaard uit ziet (erg compleet) en daarna zijn we opgestegen. De standaard X-Plane 11 scenery ziet er erg fraai uit. Het eerste gedeelte van de vlucht, tot aan het Zillertal, had ik zelf al een keer gemaakt om te kijken of alles goed werkt, het stuk daarna was voor mij ook nieuw.

Onderweg door de diverse dalen hebben we allebei onze ogen uitgekeken hoe de scenery er uitziet, vele malen beter dan die van Prepar3D aangevuld met ORBX en/of Flugwerk. Ook viel de goede handelbaarheid van de standaard Baron B58 op. Al met al redenen genoeg om door te gaan met X-Plane 11. In ieder geval voor de kleine B58 cockpit, maar mogelijk ook voor de grote B738 cockpit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *