Thair

Vleugels gemonteerd

IMG_0382Gisteravond nog de eerste laag verf op het projectie paneel gezet. Deze vanmorgen licht opgeschuurd en er een tweede laag overheen gezet. Op zich kan het er goed mee door, maar ik ga er toch nog een derde laag op zetten (hopelijk morgen).

IMG_0383Wel aan het einde van de middag de beide ‘vleugels’ aangebracht. Om deze in een goede stand te kunnen zetten heb ik een paar kleine stoelhoeken op een lat geschroefd en bovenin het einde van iedere vleugel een spijker zonder kop geslagen (steekt nog bijna een centimeter uit). Ik kan nu de beide stoelhoeken over de spijkers op de vleugels haken en de vleugels blijven goed in de geopende stand staan.

Nadat het projectie paneel voor de derde keer is geverfd, gaat er over beide vleugels nog doek worden gehangen. Dit zal aan de binnenkant een zwarte stof zijn. Hierdoor wordt de aandacht niet van het geprojecteerde beeld afgeleid en zie je naast het beeld (en straks de cockpit) niets meer van de kamer. Dit moet het realisme van de flight simulator aanmerkelijk gaan verhogen. Aan de buitenzijde wordt er een witte stof aangebracht. Hierdoor is het niet zo donker in de kamer als er niet wordt gevlogen en de beide vleugels dus zijn dichtgeklapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *