Thair

MCP afgemaakt

IMG_0565We hebben maar even de doos met acrylverf weer tevoorschijn gehaald en de kleur van de voorkant van de MCP gemengd om de binnenkant van het gat te verven. Het wit van het acryl stak wel heel erg veel af tegen het grijs van de voorkant.

IMG_0566Ik denk dat ik de kleur heel goed heb benaderd, je ziet (nagenoeg) geen verschil met de originele kleur. Dit staat inderdaad veel beter en en eventueel kleurverschil is zo miniem dat dit gewoon niet zal opvallen.

IMG_0567Met een volledig gemonteerd paneel valt het al helemaal niet meer op omdat je dan in een donker gat kijkt. Alles is nu in en achter het MCP paneel aangebracht en ik kan het geheel nu gaan testen.

IMG_0568En een foto met alle verlichting ingeschakeld. Het is nog licht, dus we gaan vanavond nog eens kijken of ik tevreden ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *