Thair

Het ‘slopen’ is begonnen

IMG_0829Nu de aluminium delen van de MIP zijn geverfd en per stuk ingepakt om beschadigingen te voorkomen, is het de beurt aan de shell. Deze gaat stukje bij beetje (eigenlijk zoveel mogelijk op kleur) gedemonteerd worden zodat de afzonderlijke delen geverfd kunnen gaan worden.

IMG_0830Doordat de glarewing en de raampartij verwijderd zijn blijft eigenlijk het monitorgedeelte en alles wat daaronder (en daarnaast) zit momenteel over. Eerst de glarewing en de delen die daar in de buurt zitten in de grondverf zetten en daarna twee maal mat zwart verven. Gezien de droogtijden tussendoor en de andere werkzaamheden die tegen het weekend verricht moeten worden (zoals schoonmaken en boodschappen doen) zal het wel ergens in of na het weekend worden voordat dat gedeelte klaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *