Thair

Opruimen of uitmesten?

IMG_1308Het leegmaken van de simkamer is een feit, maar je zal al die spullen toch ergens moeten opslaan. We hebben gelukkig nog een kamertje waar het een en ander tijdelijk in kan worden opgeslagen. In deze kamer is ook al het bouwpakket opgeslagen, dus kunnen ze vast aan elkaar wennen.

IMG_1307Ook de spullen van de werktafel moeten tijdelijk het veld ruimen. De werktafel wordt straks ook even uit elkaar gehaald om voldoende ruimte te krijgen om de shell, plat op de grond, in elkaar te gaan zetten. Voor het zover is wil ik gelijk de bekabeling langs de muur in gootjes gaan onderbrengen. Deze gootjes moeten nog gekocht worden en onder tegen de muur worden bevestigd, dus ik zal eerst nog een tijdje op de grond moeten gaan liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *