Thair

Interfaces gemonteerd

IMG_1315Op twee van de drie PoKeys devices gaat een Led Extension Board worden aangesloten. Ik ga hiervoor de onderste 24 aansluitingen benutten, dus ik heb daarvoor reeds de draden aangesloten. Ik heb het Led Extension Board zelf momenteel in een testopstelling liggen om het omsolderen van common kathode naar common anode te kunnen testen. Tot nog toe alleen de ledjes van de gear lever omgesoldeerd en getest.

IMG_1316Vervolgens de PoKeys voor de Cpt en de F/O kant alvast aangebracht tegen een van de binnenschotten. De PoKeys voor het center gedeelte is momenteel ook opgenomen in de testopstelling, dus die gaat ook pas in een later stadium worden gemonteerd. Wel alvast de gaten hiervoor aangebracht, want hoe langer je daarmee wacht, hoe meer er achter de MIP wordt aangebracht en hoe minder ruimte je dus krijgt.

IMG_1317Tenslotte ook nog de stopcontacten tegen het achterpaneel aangebracht. De snoeren moeten nog worden opgebonden en op een of andere manier worden vastgezet. Ik denk dat ik hiervoor schroefogen ga gebruiken die ik op tactische plaatsen in het achterpaneel ga vastzetten. De afstandsbedieningen voor de drie meest rechtse stopcontacten moeten nog worden aangebracht. Ook gaat er nog een rubber strip op de grond worden gelegd waar het netsnoer in kan worden ondergebracht zodat je niet het risico loopt om over deze draad te struikelen.

De volgende stap is het plaatsen van een voeding en het op een of andere manier beschikbaar maken van de benodigde aansluitingen voor zowel de 5 als de 12 volts voeding. Ik denk dat ik hiervoor een aantal strips kroonsteentjes ga modificeren. Hierbij slijp ik het plastic aan de onderkant door en verbind vervolgens alle metalen delen met een draad die iets buiten de strip uitsteekt. Op dit uiteinde wordt de betreffende draad van de voeding aangesloten. Deze drie strips worden vervolgens met ieder twee schroefjes vastgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *