Thair

Eindelijk weer een stukje gevlogen

Ondanks de problemen met de PoKeys kaarten heb ik vandaag toch een klein vluchtje kunnen maken. Veel moest met het toetsenbord worden geregeld omdat de schakelaars in de MIP niet werkten. Ook bleken de yoke en rudder niet te werken. Deze waren via FSUIPC geprogrammeerd. Ik heb dit weer terug gebracht naar P3D om te kunnen vliegen en dat werkte goed. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn flowlist na te lopen (voor zover mogelijk) om te kijken waar nog wat afwijkingen waren die ik moet gaan herstellen.

Gezien de problemen met de PoKeys kaarten en nu ook met de werking van de controls via FSUIPC, begin ik er langzaam maar zeker aan te denken om de hoofd FS PC (waarop onder andere P3D en ProSim draaien) volledig opnieuw in te richten (inclusief Windows). Het is altijd mogelijk dat er ‘ergens’ iets is omgevallen wat de problemen zou kunnen verklaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *