Thair

Eindelijk weer gevlogen

De herinrichting heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Nadat alles opnieuw was opgetuigd bleek dat Windows een partitie tabel had aangemaakt waar Windows zelf niet goed mee overweg kon. De enige oplossing om dit te verhelpen was alles te deïnstalleren (in verband met de licenties) en daarna volledig opnieuw te gaan beginnen. Het koste even wat moeite, maar dan heb je ook wat.

Ik heb gelijk mijn flowlist nagelopen om te kijken of alles werkte zoals het zou moeten. Ik ben nog een aantal ‘problemen’ tegen gekomen waarvan het grootste gedeelte snel te verhelpen was. Ik heb zonder problemen een testvlucht kunnen maken van EHRD naar EGLL wat best wel weer lekker was na zo’n lange tijd. De eerstvolgende stap is om het script, waarin allerlei geluiden worden aangestuurd, verder af te gaan maken zodat de vluchtervaring nog groter gaat worden en ook tekeningen te gaan maken voor de rest van de cockpit (bovenkant en beide beweegbare zijkanten) zodat je niets meer van de kamer ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *