Thair

Eindelijk weer kunnen vliegen

IMG_1571De overhead is weer helemaal operationeel na het vervangen van de slechte bekabeling door Input Connection Boards. Natuurlijk waren er een aantal schakelaars die het nog steeds niet deden, maar dit bleek te liggen aan soldeerverbindingen die nog niet gemaakt waren, weer losgegaan waren of op de verkeerde massa waren aangesloten en dit was allemaal redelijk simpel te verhelpen.


Nu alle schakelaars het weer doen heb ik gelijk maar weer eens een vluchtje gemaakt. Dit maal van EDDB (Berlijn) naar ENGM (Oslo). Een mooie vlucht om van alles uit te proberen. Eigenlijk wel een beetje te lang voor mijn smaak. De vlucht zelf duurt ruim anderhalf uur waarvan het grootste gedeelte op FL400 wordt gevlogen, een beetje saai dus. De landing handmatig uitgevoerd en dat ging goed. Op naar de volgende vluchten en het maken van het dak van de shell.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *