Thair

Extra monitors op de deuren aangebracht

IMG_1627Nu de deuren zijn aangebracht is het tijd om de monitor, die aan de rechterkant voorlopig was vastgezet met een aantal lijmklemmen, definitief te gaan bevestigen. Hiervoor met een waterpas en duimstok de maten van de VESA bevestiging afgetekend. Hiervoor is eerst breed schilderstape aangebracht op die plaatsen waar dit aftekenen moet gaan gebeuren. Hierdoor blijven er naderhand geen potlood strepen op de deur achter. Daarna de vier gaten geboord en, met behulp van mijn vrouw, de monitor bevestigd. Je kan nu eenmaal niet de monitor aan de binnenkant vasthouden en tegelijk de bouten vanaf de buitenkant er in vastdraaien.

IMG_1626Hierna de zelfde handelingen uitgevoerd op de deur aan de linker kant om ook daar een extra monitor op te kunnen aanbrengen. De monitor aan de rechterkant wordt gebruikt voor zowel het ProSim Instructor Station als FS Commander. De monitor aan de linkerkant gaat gebruikt worden voor het ATC scherm dan wel het IVAO scherm en voor het weergeven van de benodigde plates in .pdf formaat. Hiervoor zal ook een Windows verkenner op dit scherm aanwezig zijn om de gewenste plate te kunnen kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *