Thair

Lighting panels

IMG_1786Alhoewel de voorgaande post al weer van een behoorlijke tijd geleden is, ben ik in de tussentijd toch wel bezig geweest. Een groot gedeelte van de tijd is doorgebracht met een tegenstribbelende nieuwe laptop, maar uiteindelijk heeft Windows toch het onderspit moeten delven en werkt nu naar behoren. Er is behoorlijk wat tijd gespendeerd aan de beide lighting panels. Hierin zijn gaten aangebracht voor de diverse panelen en draad doorvoeren.

IMG_1787Deze gaten zijn vervolgens weer opgevuld met de diverse paneeltjes voor de schakelaars en dergelijke. Deze paneeltjes zijn weer gemaakt uit 3mm dik wit polystyreen waarop grijs geverfde stukken vinyl zijn geplakt die met de snijplotter zijn uitgesneden. De meeste tijd hierbij is het wachten totdat de verf op het vinyl droog is.

IMG_1788Vervolgens zijn de diverse componenten in deze paneeltjes aangebracht. Het enige dat nu nog hieraan ontbreekt is de annunciator voor het GPWS. Deze gaat gelijk gemaakt worden met de annunciators voor het Engine Fire panel dat in de pedestal gaat worden geplaatst. Daarvoor heb ik inmiddels ook al het polystyreen plaatje voor gezaagd en de zijkanten daarvan geverfd. De sticker hiervoor gaat gelijk met de stickers voor de annunciators worden gesneden. Voordat de lighting panels op hun plaats worden gezet gaat eerst nog de backlighting in orde worden gemaakt en de nodige draden worden aangesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *