Thair

Het bouwpakket voor de FWD OVH is gezaagd

IMG_1843Vanmorgen even de diverse panelen voor de Forward Overhead op maat gezaagd. De enige panelen die straks nog gezaagd moeten gaan worden zijn de witte panelen die op sommige plaatsen op de grijze panelen zijn gemonteerd, maar dat is van later zorg.

De volgende stap is het glad vijlen van de randen die daarna twee lagen grijze verf moeten gaan krijgen. Een redelijk arbeidsintensieve klus die daarna nog gedaan moet gaan worden is het maken van alle tekeningen en deze daarna geschikt maken voor de snijplotter. De vellen vinyl die voor deze (grijze) panelen gebruikt moeten gaan worden zijn in ieder geval allemaal al geverfd, dus als er tekeningen klaar zijn kunnen er al een aantal panelen worden voorzien van hun opdruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *