Thair

En nog een monitor aangesloten

IMG_2016Vandaag een extra monitor tegen de rechter wand van de shell bevestigd. Aangezien op mijn hoofd vluchtcomputer al alle vier de uitgangen op de videokaart bezet zijn, heb ik hiervoor een USB/VGA externe video adapter gekocht. Nadat de software voor deze adapter is geïnstalleerd heb ik de USB stekker er in gedaan en voila een extra beeldscherm (alsof er nog niet voldoende monitors in gebruik zijn).

Deze extra monitor gaat worden ingezet om het toestel van buiten te kunnen bekijken, ik heb er namelijk een hekel aan om het uitzicht door de voorruit te moeten aanpassen. Ik heb twee extra outside spot views aangemaakt en deze beiden de helft van de nieuwe monitor in gebruik laten nemen. Zo kan ik zowel van schuin links achter als schuin rechts achter kijken wat er rondom het toestel allemaal gebeurd.

Nu is het buiten nog een redelijk kale bedoeling, maar ik ga binnenkort de trial versie van GSX installeren en hiermee proefdraaien. Als de resultaten van deze test bevallen dan ga ik deze software aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *