Thair

Zelf een keer vliegen

Heeft u zin om zelf eens in onze vluchtsimulator te vlieg, laat dit dan in een reactie op deze pagina aan ons weten. Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken.

4 thoughts on “Zelf een keer vliegen

 1. Wil

  Hoi Theo, ik zou ook graag een keer met jullie sim willen vliegen en tevens ervaringen uit wisselen omtrent de bouw van een B737 cockpit waar ik zelf ook mee aan de gang ben.

  1. Theo Bericht van de auteur

   Is (normaal gesproken) altijd mogelijk echter, na een update heb ik wat problemen met mijn geluid. De motoren starten gewoon, maar je hoort ze niet. Dit wil ik eerst oplossen zodra we terug zijn van vakantie. De afspraak zal dus ergens in (of vanaf) oktober gemaakt moeten gaan worden. Schikt het je beter overdag of ‘s-avonds, doordeweeks of in het weekend. Ik weet niet waar je vandaan moet komen, maar de sim staat in Boskoop.

   Groetjes,

   Theo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *