Thair

x737 Project

Door het x737 Project (EADT) wordt gratis een flight model van een Boeing 737-800 ter beschikking gesteld compleet met een VC cockpit. Er zijn inmiddels ook meer dan 250 verschillende liveries beschikbaar. Er moet nog behoorlijk met dit vliegtuig worden gevlogen om te zien of alles het doet zoals het moet, maar vooralsnog ziet het er hoopvol uit. Omdat X-Plane zelf niet alle datarefs in huis heeft om met een dergelijk uitgebreid toestel aan de gang te kunnen gaan zijn er door het x737 project zelf meer dan 1.700 datarefs specifiek voor dit toestel toegevoegd.

Het eerste dat echter opvalt is het ontbreken van een AFT Overhead paneel. Ook binnen de datarefs van de x737 zijn geen verwijzingen naar de functies op het AFT Overhead aangetroffen, hetzelfde geldt voor de default datarefs. Het is niet bekend of, wanneer en in hoeverre er een versie uitgebracht gaat worden welke wel over een AFT Overhead beschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *