Thair

Stroom problemen

Ik kreeg geen enkele computer of wat dan ook aan de praat. Het bleek dat het batterijtje van de afstand bediening voor de diverse schakelaars dusdanig leeg was dat deze alleen nog het aanwezige ledje kon aansturen. Zo lang even het batterijtje van een andere afstand bediening “geleend” en daarmee was het geheel op te starten. Het volgende probleem was dat er geen verbinding met internet mogelijk was. Dit bleek te liggen in een schakelaar van een spanningsslof die ik had uitgezet en waar onder andere de netwerk switch op was aangesloten.

Daarna was er nog geen verbinding met internet mogelijk omdat we in het afgelopen jaar een ander modem hebben gekregen waardoor alle IP adressen moesten worden aangepast. Toen dat eenmaal was gedaan kon op alle PC’s eerst de anti virus software worden bijgewerkt en daarna kon er worden gekeken of de Windows software nog updates nodig had. Ik weet niet of het een goed teken is of niet, maar alle PC’s staan al geruime tijd naar nieuwe updates te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *