Thair

Windows 10 bye bye

De problemen tussen Windows 10 en Input director zijn momenteel niet op te lossen, hiervoor is klaarblijkelijk een aanpassing binnen Input Director zelf nodig (om het programma compatibel te maken met de Creators Update). Ik heb nog even gekeken naar alternatieven maar die zijn of niet gratis, of voor maximaal twee computers of voor maximaal één scherm per computer of dusdanig “oud” dat er geen ondersteuning voor Windows 10 Creators Update aanwezig is. Ik heb dus de beslissing moeten nemen om terug te gaan naar de originele situatie met Windows 7 en alle software die al op de computers was geïnstalleerd op het moment dat de image backups gemaakt werden.

Ik moet bekennen dat het nog nooit nodig is geweest om een gemaakte image backup terug te zetten, dus daar heb ik ook nog totaal geen ervaring mee. Ik weet geeneens of dit gaat lukken of niet. Ik ga beginnen met FS3 omdat dit de “kleinste” PC is. Niet zozeer qua geheugen opslag maar meer qua functionaliteit. Eens kijken hoe het terugzetten van een image backup in zijn werk gaat, hoe lang het duurt en, het belangrijkste, of het uiteindelijk gaat lukken (of niet).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *