Thair

Weer wat wijzer

Tijdens het opnieuw optuigen van zowel FS2 als FS3 met Windows 7 heb ik ook op de site van Asus gezocht naar de meest recente versies van de diverse drivers. Daar kwam ik er ook achter dat voor zowel FS2 als voor FS3 de ondersteuning maar gaat tot en met Windows 8.1. Voor Windows 10 is er dus geen ondersteuning en dat kan mogelijk de oorzaak zijn van het niet goed werken van deze PC’s onder Windows 10 Creators Update.

Ook bleek dat het niet mogelijk was om de gemaakte image backups op FS3 terug te zetten. De enige optie om deze computer weer tot leven te wekken is het volledig opnieuw optuigen. Hierbij bleek dat er een behoorlijk probleem is met de drivers voor deze oude hardware. Ik heb besloten om eerst te gaan zoeken naar een meer up-to-date versie van Windows 7 om te zien of daar beter resultaat mee te verkrijgen is en anders moet ik toch eens stevig gaan nadenken om beide PC’s nieuwe hardware te gaan geven.

Eerst maar eens zorgen dat de stroomvoorziening weer goed gaat werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *