Thair

Configuratie

Vandaag in eerste instantie de IP-adressen op de nodige plaatsen binnen de diverse configuratiebestanden aangepast. Vervolgens ProSim voorzien van de laatste upgrade (versie 1.56) en daarna de sim geprobeerd. Niets deed het. Dit kwam doordat binnen SIOC de nieuwe USB poorten nog kenbaar gemaakt moesten worden. Hierna deden in ieder geval de meeste schakelaars en leds het weer. Tijdens het opstarten van het toestel gingen er overal en nergens alarmsignalen af. Om te beginnen maar even de stroom van het grootste gedeelte van de geluidsapparatuur afgezet.

Besloten om in ieder geval op te gaan stijgen om te kijken wat er wel en niet operationeel was. Het bleek dat de EFIS niet werd herkend, de MCP niet helemaal goed werkt en zo zijn er nog wel meer dingen opgeschreven waar naar gekeken moet gaan worden, maar het eerste begin is er. Nu eerst de gevonden problemen op gaan lossen en daarna over gaan stappen naar ProSim versie 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *