Thair

De afbraak is begonnen

Aangezien ik al ruim twee jaar niet meer in deze cockpit heb gevlogen, heb ik besloten om deze af te gaan breken en in de verkoop te gaan doen. Het eerste dat werd afgebroken zijn de “deuren” die het zicht naar buiten verhinderen. Voordat dit echter kon gaan gebeuren zijn eerste de vier monitors, die op de beide deuren waren aangebracht, van de deuren losgeschroefd. Ook zijn de bovenafdekkingen verwijderd voordat de pianoscharnieren van de deuren werden losgeschroefd.

Ook de afdekplaat aan de voorkant is er inmiddels van af en samen met de beide bovenafdekkingen inmiddels afgevoerd naar het atelier. Van de linker deur is ook al de pianoscharnier verwijderd, van de rechter deur moet dat nog gaan gebeuren, maar dat doe ik wel als de zon niet op de voorkant staat. Veel te warm nu. Als ook de pianoscharnier van deze deur is verwijderd dan kunnen de beide deuren naar het atelier worden gebracht en kunnen deze in handzame stukken worden gezaagd zodat deze makkelijk vervoerd kunnen worden.

Omdat er niet met deze cockpit wordt verder gegaan, zal ook deze site langzaam maar zeker gaan verdwijnen. In eerste instantie zullen alle pagina’s worden verwijderd, op die van de TQ na omdat daarop nog regelmatig verzoeken om tekeningen worden gedaan. Zodra echter de complete cockpit verkocht en afgebroken is, dan zal deze site in zijn geheel worden verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *