Thair

Nagenoeg hele opbouw afgevoerd

Vandaag alle overbodige delen van de shell verwijderd en naar het atelier afgevoerd. Alleen de OVH en de ophanging daarvan is nog aanwezig. De volgende stap zal zijn het uitzoeken en opbergen van alle losse spullen die inmiddels in de cockpit zijn geplaatst en daarna het ontmantelen van de pedestal.

2 gedachtes aan “Nagenoeg hele opbouw afgevoerd

 1. Wil

  Beste Theo,

  Wat jammer dat je gaat stoppen met dit mooie hobby,

  Ik heb je ooit eerder een bericht gestuurd om een keertje te komen vliegen, maar het is er uiteindelijk nooit van gekomen.
  De laatste 2 jaar heeft mijn Pit ook staan stof happen (tijd gebrek), maar ik ben er inmiddels weer mee aan de slag gegaan.
  mocht je nog spullen kwijt willen stuur even een berichtje, misschien is er nog iets van gading bij voor me.

  Grtjs Wil.

  1. Theo Bericht auteur

   Hi Wil,

   Ik ga niet echt stoppen met deze hobby maar alleen met het vliegen in een B737-800 cockpit. Ik vlieg bijna iedere dag een of meerdere vluchten met een Cessna C208B Grand Caravan met een Oculus Rift VR bril. Ik ben inmiddels begonnen met de “afbraak” van de cockpit en zodra daarbij apparatuur tevoorschijn komt die verkoopwaardig is, dan zal ik die inventariseren. Ik denk hierbij aan diverse interfaces, yoke en rudder en dergelijke. Zodra die inventarisatie compleet is, dan zal deze onder andere op deze site worden geplaatst, maar ook op DutchFS en ProSim.

   Groetjes,

   Theo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *