Thair

Thrust levers en Reversers

Vandaag bezig geweest om de thrust levers en reversers zo ver mogelijk af te krijgen. Eerst alles (voor zover nodig) in elkaar gezet om de diverse afstanden op te kunnen meten en hiermee uit te rekenen wat voor verzet er in de aluminium strips voor de reversers moet worden aangebracht.

Hierna de draden van de thrust lever aangebracht en de delen aan elkaar vast geschroefd. Draden die in een gleuf worden gelegd hebben de neiging om weer uit die gleuf te willen. Om dat te voorkomen heb ik eerst de draden in elkaar gedraaid. Daarna blijven ze liggen zoals ik dat wil.

Nadat de aluminium strips zijn aangebracht begint het al ergens op te lijken. Bij de assemblage van de delen kwam ik er achter dat ik de knoppen in de hendels had verwisseld. Hierdoor is het bedradingsschema (links zwart en rechts rood) niet helemaal correct uitgevoerd. Geen probleem, documenteren en er straks aan denken bij het aansluiten op de interface.

Hierna de drie centrale panelen (6-8) op het middelste draadeind aangebracht zoals straks de uiteindelijke situatie gaat worden. Hierdoor kan je nu al een beeld krijgen hoe het er straks uit komt te zien.

Alleen de veertjes voor de reversers moeten nog worden aangebracht. Deze moesten eerst worden opgemeten en dat kon pas als alles was gemonteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *