Thair

Throttle Quadrant electronica

Ik heb draden van 50cm lang aan de schakelaars gesoldeerd. Omdat er straks behoorlijk wat draden onder de throttle quadrant uit zullen gaan komen is het handig als er ten eerste een structuur in de kleuren van de bedrading zit en ten tweede dat je vast legt welke kleuren waarvoor worden gebruikt. Ik gebruik twee kleuren voor de massa (bij de linker kant is zwart, bij de rechterkant is dit rood). De auto pilot disengage heeft dan gele draden en de TO/GA heeft groene draden.

Nadat de draden aan de schakelaars zijn gesoldeerd wordt er op iedere aansluiting een stukje krimpkous aangebracht om deze contacten te isoleren zodat je geen kortsluiting kan krijgen als alles is ingebouwd.

Hier kan je zien hoe de schakelaar een plekje heeft gevonden en ook hoe de bedrading vanuit deze ruimte naar buiten wordt geleid via een (schuin geboord) gat.

En hier is te zien hoe de bedrading in de gleuf is weggewerkt. Ook is hierbij al de aluminium strip op zijn plaats bevestigd. Het gedeelte van de gleuf die in het zicht blijft is inmiddels geplamuurd. Dit kan lekker vannacht uitharden en morgen geschuurd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *