Thair

Links Info

http://www.360cities.net/image/cockpit-of-a-boeing-from-the-klm-fleet 360 graden KLM 737-800 cockpit
www.janvaane.org/virtualfsx Achtergrond informatie over vliegen
FSClub Friesland Flight Simulator wetenswaardigheden

7 thoughts on “Links Info

 1. Andreas

  Beste Jan

  Prachtige werk met de throttel.
  Ik was benieuwd of je die afgemaakt heb en of er meer foto’s zijn.
  Ik wil namelijk zelf ook een maken.

  Mvg
  Andreas

  1. Theo Bericht van de auteur

   Andreas,

   de throttle is nog niet afgemaakt, dus je mist geen foto’s. Aangezien ik momenteel beschik over een throttle van Saitek en dus gewoon kan vliegen, heb ik besloten om eerst een aantal andere dingen te gaan maken die ik harder nodig heb. Ik ben momenteel bezig met het tekenen van de cockpit zodat ik daar de huidige spullen eerst in kan onderbrengen. Het basis gedeelte hiervan is inmiddels getekend en nu ga ik (op de tekening) kijken of alle spullen in / achter de MIP gaan passen. Als alles (b)lijkt te passen ga ik het gemaakte zaagplan bij de bouwmarkt inleveren en kan ik gaan beginnen met de bouw van de cockpit.

   Als je wat wilt weten over de throttle, laat het dan even weten. Misschien kan ik je op weg helpen met bouwtekeningen, spreadsheets en dergelijke als je dat wilt.

   Theo.

   1. Andreas

    Beste Theo bedankt voor je reactie

    Ik zou best wat hulp kunnen gebruiken
    Dus alles wat je denkt zou kunnen helpen zijn van harte welkom zonder dat te veel van je eigen tijd ten kosten gaan

    Mevr
    Andreas

 2. Michel la Faille

  Beste,

  Met veel belangstelling je site doorgespit ziet er goed uit en ben benieuwd naar je verdere voortgang.
  1 vraagje van mijn kant : hoe stuur jij je ipad aan als FMC.
  Ik vlieg met de PDMG 737 NGX maar krijg niet mijn FMC op de Ipad, heb al met verschillende app’s geprobeerd zoals Idisplay en FMC tablet maar alles werkt niet.
  Dus vandaar mijn vraag ben erg benieuwd.

  Tevens zijn bouwtekeningen van de throttle ook erg welkom want dat wordt ook mijn volgende project.

  mvg

  Michel

  1. Theo Bericht van de auteur

   Ik gebruik AirDisplay (combinatie op PC en iPad) om een extra scherm op mijn PC te maken. Hierna kan ik de CDU naar de iPad slepen en daar gebruiken, compleet met touch functies.Ik zorg er voor dat AirDisplay aan beide kanten actief is voordat ik ProSim CDU opstart. Hierdoor komt de CDU direct op de iPad terecht. Ik heb een iPad 3 met retina display. Deze heeft een dusdanig hoge resolutie dat het configuratiescherm nagenoeg onleesbaar is zo klein zijn de letters, maar als je weet welke menu items er in staan, dan is dat geen probleem (anders een is een goede leesbril echt aan te raden).

   Er zijn inmiddels al meer gegadigden (geweest) voor de tekeningen van het TQ. Ik heb hiervoor inmiddels een entry toegevoegd in de download sectie.

 3. Jan Rothkrantz

  l.s.
  Binnen Flightsim Eindhoven zou ik op onze vliegdag in juni gebruik willen maken van het door u uitgewerkte Rondje Nederland. Als ik bij een bepaalde etappe op download click wordt er bij mij maar een kaart gedownload i.p.v. het door u aangegeven aantal kaarten. Doe ik iets verkeerd?
  b.v.d.
  J.Rothkrantz.

  1. Theo Bericht van de auteur

   Ik heb dit gecontroleerd en je doet niets fout. Ik ging er van uit dat de download manager alle bestanden die ik aanbood zou verwerken, dit blijkt echter niet het geval te zijn (had ik zelf moeten controleren). Ik heb inmiddels per etappe alle bestanden in een .rar bestand gezet en opnieuw aan de download manager aangeboden. Als je nu de algemene info en de 7 etappes opnieuw download zal je pakket compleet zijn. Ik zou het leuk vinden als er foto’s worden gemaakt om hiervan ook een aantal te ontvangen.

   Groetjes,

   Theo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *